Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه سیاری فرد متخصق غدد متابولیسم کودک و نوجوان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره  نقش غده تیروئید در بدن اظهار کرد: تنظیم سوخت و ساز بدن بر عهده غده تیروئید است و این غده در همه مراحلِ متابولیسم ِ بدن دخیل است؛ اگر این غده به اندازه کافی هورمون ترشح نکند فرد دچار کم کاری تیروئید می‌شود و اگر بیش از اندازه فعالیت و هورمون زیادی تولید کند، فرد دچار پرکاری تیروئید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با شاره به  علائم اولیه پر کاری و کم کاری تیروئید گفت: علائمی مانند خستگی، خواب آلودگی، یبوست، اضافه وزن، رنگ پریدگی وحتی کم خونی و کاهش سوخت و ساز بدن در افراد مبتلا به کم کاری یا پرکاری تیروئید مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: علائمی که زنگ خطر کم‌کاری و پرکاری تیروئید در خانم‌هاست+ راهکار‌های درمانی

سیاری فرد ادامه داد: اگر اختلالات تیروئیدی پیشرفت کند نه تنها سیستم کل بدن را بهم میریزد بلکه باعث بوجود آمدن اختلالات متابولیسم قند و چربی می‌شود.

آیا  مبتلایان به اختلالات تیروئیدی می‌توانند روزه بگیرند؟

این متخصص غدد درباره روزه‌داری افراد مبتلا به اختلالات تیروئیدی در ماه رمضان افزود: اگر کم کاری و پرکاری تیروئید در بدن فرد مبتلا کنترل شود و پس از درمان عملکرد بدن ثابت باشد، روزه گرفتن مانعی ندارد اما روزه داری در زمانی که بیماری فعال است مجاز نیست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۳۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه

به گزارش خبرآنلاین، توت فرنگی می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل و افسردگی برای افراد دارای اضافه وزن در میانسالی کمک کند. یک مطالعه نشان داد که مصرف روزانه این میوه به مدت ۱۲ هفته همچنین باعث بهبود خلق و خو و کاهش مشکلات مربوط به حافظه و سلامت روان می‌شود.

به نوشته روزنامه سان، محققان امیدوارند یافته‌های آن‌ها بتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند، در حال حاضر زوال عقل هیچ درمان قطعی ندارد و از هر ۱۱ نفر بالای ۶۵ سال در بریتانیا یک نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. پروفسور رابرت کریکوریان، از دانشگاه سینسیناتی، در آمریکا، گفت : زوال عقل یک اصطلاح کلی است که شامل بسیاری از بیماری‌های مختلف است، که همه بدون شیوه درمان قطعی هستند.

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: مشخص نیست که چه زمانی درمان مؤثر در دسترس خواهد بود یا اصلا آیا شیوه درمان خاص و مشخصی برای زوال عقل پیدا خواهد شد یا خیر. پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به زوال عقل از طریق انتخاب رژیم غذایی و سبک زندگی در حال حاضر بهترین رویکردی است که ما داریم.

پروفسور کریکوریان افزود: یافته‌های ما احتمالا می‌تواند به اثرات ضد التهابی آنتوسیانین‌های موجود در توت فرنگی نسبت داده شود. (آنتوسیانین ماده‌ای است که در پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و سایر خوراکی‌های قرمز و بنفش رنگ مانند چای ترش یافت می‌شود و ممکن است درکاهش میزان خطر ابتلا به عوارض قلبی و چاقی مفرط نقش داشته باشد).

او در ادامه در توضیح آزمایش اخیر گفت: ما می‌خواستیم این تحقیق را با یک جمعیت میانسال و دارای اضافه وزن انجام دهیم، زیرا زوال عقل وضعیتی است که تصور می‌شود در طی چند دهه ایجاد می‌شود. توت فرنگی برای حفظ یک رژیم غذایی سالم مهم است، زیرا ۱۰۰ درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین C را در یک فنجان تامین می‌کند. این میوه همچنین حاوی مواد مغذی مفید برای قلب است. توت فرنگی همچنین در کاهش التهاب‌های مرتبط با اختلالات متابولیک (سوخت و ساز) مانند چاقی، پیش دیابت و دیابت نوع ۲ می‌تواند موثر باشد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902496

دیگر خبرها

  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید